Kako zaslužiti Bitcoine s športnimi stavami?

človek, ki je srečen, da je dobil BTC

S prihodom kriptovalut so športne stave doživele pravo revolucijo. Čeprav je najbolj znana praksa stav v fiat valuti, je zdaj mogoče bitcoine osvojiti tudi s spletnimi stavami. Za delovanje novih valut ni treba imeti naprednega znanja o kriptografskem delovanju.

Vlaganje denarja pri zaupanja vredni stavnici

Zaslužiti bitcoin ali druge kriptovalute je preprosto, če obvladate različne korake do tja.

 • Izberite dobro stavnico

  O tem koraku je treba razmisliti, saj vse stavnice ne dovoljujejo dobitkov v kriptovalutah. Tudi če spletno mesto zlahka najdete z iskanjem v iskalnikih, je tveganje, da vas bodo prevarali, še vedno veliko. Zato mora vaš stavničar upoštevati naslednje dejavnike:

  • Finančna storitev, združljiva s kriptovalutami;
  • Anonimni vnos;
  • Eno ali več dovoljenj, ki so jih izdali regulativni organi za spletne igre na srečo;
  • dovoljenje za opravljanje dejavnosti na vašem geografskem območju.
Rang Specifičnost Odkrijte
1 Operater specializirano v kripto, ima licenco Curaçao in ne zahteva preverjanja identitete. Široka ponudba športov + prenos v živo + aplikacija + e-šport. 100% bonus do 100 USDT. Go
2 Zelo popolna in varna spletna stran za športne stave in igralnice, ki sprejema glavne kriptovalute. 100% bonus do 100 €. Go
3 Operater je znan po zelo dobrih kvotah za nišne športe. Sprejme vse igralce, vendar zahteva KYC. Sprejme kriptografijo. 100 bonus, vendar ga je težko odkleniti. Go
 • Ustvarite stavni račun

  Ko ste izbrali pravega stavnika, morate v naslednjem koraku obiskati njegovo spletno stran in se registrirati kot stavnik. Cilj je ustvariti prostor, ki bo deloval kot kanal za vaše dvige bitcoinov. Na tej stopnji potrebujete tudi digitalno denarnico. Ta je na voljo v različnih oblikah in je dostopna prek spletnih mest za izmenjavo kriptovalut ali zasebne programske opreme.

 • Nakazilo na račun

  Vlaganje sredstev na stavni račun je pravzaprav tehnika, s katero lahko zlahka zaslužite bitcoine. To je zato, ker bo znesek denarja, prenesen na račun, kasneje dvignjen v obliki kriptovalute. Zato je račun v denarnici upravičeno nujen. Če želite opraviti nakazilo, morate le:

  • Prijavite se v območje profila in s klikom na gumb "Deposit funds" dostopite do strani z depoziti;
  • Izberite način plačila;
  • Vnesite znesek pologa;
  • Navedite fiat valuto transakcije;
  • Operacijo potrdite s klikom na gumb "Pošlji".

Ko je račun odobren, brez oklevanja stavite na svoje najljubše športe. Stavite na odlične kvote in upajte na velike dobitke.

 • Izplačilo zaslužka v Bitcoinu ali drugih kripto valutah
  Pršilo bitcoinov

  Zadnji korak pri zaslužku v digitalnih valutah je izplačilo dobitkov iz športnih stav pri stavnici. Postopek je zelo preprost. Najprej pojdite na stran za izplačilo v svojem uporabniškem območju. Na obrazcu za izplačilo vnesite znesek, ki ga želite izplačati. Nato na seznamu načinov plačila navedite "bitcoin". Seveda lahko izberete tudi drugo kriptovaluto, če to omogoča stavnica.

  Nato kopirajte naslov e-denarnice, da finančni oddelek spletnega mesta usmerite k prejemniku. Na koncu potrdite transakcijo s klikom na gumb "Pošlji". Na splošno so transakcije v kriptovalutah hitre, kar pomeni, da boste žetone prejeli v kratkem času.

Ste pripravljeni zaslužiti BTC?

Drugi predmeti razen Zaslužek bitcoinov s športnimi stavami :