Pogoji in določila

Člen 1: Namen

Ti splošni pogoji uporabe pravno urejajo uporabo storitev spletnega mesta Martina-EU.net (v nadaljnjem besedilu "spletno mesto").

Dostop do spletnega mesta predstavlja pogodbo med podjetjem in uporabnikom, pred tem pa je treba sprejeti te splošne pogoje poslovanja. Dostop do te platforme pomeni sprejetje teh splošnih pogojev poslovanja.

Člen 2: Pravno obvestilo

Spletno mesto gosti loopbyte, 195-A, 2nd Floor, Near Sahara Kunj, Opposite DB City Mall, Zone-1, M.P. Nagar, Indija.

Člen 3: Dostop do območja

Spletna stran omogoča brezplačen dostop do naslednjih storitev:
Informacije o športnih stavah;
Informacije o kriptovalutah;

Spletna stran je brezplačno dostopna od koder koli in za vse uporabnike z dostopom do interneta. Vse stroške, potrebne za dostop do storitev (računalniška oprema, internetna povezava itd.), krije uporabnik sam.

Dostop do storitev za člane je mogoč z uporabniškim imenom in geslom.

Zaradi vzdrževanja ali drugih razlogov lahko založnik prekine ali začasno prekine dostop do spletnega mesta brez predhodnega obvestila ali utemeljitve.

Člen 4: Zbiranje podatkov

Za vzpostavitev uporabniškega računa je zbiranje podatkov ob registraciji na spletnem mestu potrebno in obvezno.

Člen 5: Intelektualna lastnina

Blagovne znamke, logotipi in vsebina spletnega mesta (grafične ilustracije, besedila itd.) so zaščiteni z zakonikom o intelektualni lastnini in avtorskimi pravicami.

Za razmnoževanje in kopiranje vsebine s strani uporabnika je potrebno predhodno dovoljenje spletnega mesta. V tem primeru je prepovedana vsakršna uporaba v komercialne ali oglaševalske namene.

Člen 6: Odgovornost

Čeprav se informacije, objavljene na spletnem mestu, štejejo za zanesljive, si spletno mesto pridržuje pravico, da ne jamči za zanesljivost virov.

Informacije, objavljene na spletnem mestu, so zgolj informativne in niso pogodbeno zavezujoče. Kljub rednim posodobitvam spletna stran ne more biti odgovorna za kakršne koli spremembe upravnih in pravnih določb, do katerih pride po objavi. Enako velja za uporabo in razlago informacij, ki so na voljo na platformi.

Spletna stran zavrača vso odgovornost za kakršne koli viruse, ki lahko okužijo uporabnikovo računalniško opremo po uporabi ali dostopu do te spletne strani.

Spletna stran ne more biti odgovorna v primeru višje sile ali nepredvidljivega in nepremagljivega dejanja tretje osebe.

Stran ne zagotavlja popolnega jamstva za varnost in zaupnost podatkov. Vendar se spletno mesto zavezuje, da bo vse potrebne metode izvajalo po svojih najboljših močeh.

Člen 7: Hipertekstovne povezave

Spletno mesto lahko vsebuje hipertekstne povezave. S klikom na te povezave uporabnik zapusti platformo. Platforma nima nadzora nad vsebino spletnih strani, na katere vodijo povezave, in za to ne odgovarja.

Člen 8: Piškotki

Med obiskom spletnega mesta se lahko v uporabnikovem brskalniku samodejno namesti piškotek.

Piškotki so majhne datoteke, ki so začasno shranjene na trdem disku uporabnikovega računalnika. Ti piškotki so potrebni za zagotavljanje dostopnosti in navigacije na spletnem mestu. Te datoteke ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov in jih ni mogoče uporabiti za identifikacijo osebe.

Podatki iz piškotkov se uporabljajo za izboljšanje delovanja spletnega mesta.

Z brskanjem po spletnem mestu se uporabnik strinja s piškotki. Deaktivirate jih lahko s parametri programske opreme brskalnika.

Člen 9: Objava s strani uporabnika

Spletna stran obiskovalcem ne omogoča objavljanja komentarjev.

Člen 10: Trajanje pogodbe

Ta pogodba velja za nedoločen čas. Začetek uporabe storitev spletnega mesta pomeni začetek uporabe pogodbe za uporabnika.