Stave v Ripplu

2 Ripple

Ripple, ki je na trgu kriptovalut na voljo od leta 2012, je ena od novih valut, ki so postopoma pridobile zaupanje stavnic. Namesto stav v bitcoinih lahko zdaj za stave na športna tekmovanja uporabljate Ripple (XRP). V tem članku so predstavljene vse podrobnosti o tem, kako to storiti.

Stave z ustvarjanjem računa pri stavnici, ki sprejema XRP

Očitno je, da v Ripplu ne morete staviti brez posredovanja stavnice. Zato je treba priznati, da večina spletnih platform kriptovalute ne vključuje v svoje storitve. Zato morate opraviti nekaj raziskav, da bi našli pravo spletno mesto za stave. Opozoriti je treba, da morajo biti slednje regulirane in pooblaščene v vaši državi, če želite povsem mirno izplačati svoj dobitek.

Stave z nakazilom prek omrežja Ripple

Drugi korak k stavi je, da na svoj račun vplačate denar. Za to morate imeti število žetonov, ki jih spletno mesto zahteva za potrditev stave.

Rang Specifičnost Odkrijte
1 Operater specializirano v kripto, ima licenco Curaçao in ne zahteva preverjanja identitete. Široka ponudba športov + prenos v živo + aplikacija + e-šport. 100% bonus do 100 USDT. Go
2 Zelo popolna in varna spletna stran za športne stave in igralnice, ki sprejema glavne kriptovalute. 100% bonus do 100 €. Go
3 Operater je znan po zelo dobrih kvotah za nišne športe. Sprejme vse igralce, vendar zahteva KYC. Sprejme kriptografijo. 100 bonus, vendar ga je težko odkleniti. Go
 • Kako dobiti Ripple?

  XRP je kriptovaluta, ki jo proizvaja podjetje Ripple Labs Incorporated. Najprej ga lahko pridobite tako, da v omrežju podjetja oddate naročilo za nakup. Lahko ga tudi kupite na borzah, tako kot druge altcoine. To lahko storite na več načinov.

  Logotip Ripple

  Prvič, če ga imate, ga lahko zamenjate za Bitcoin. Drugič, Ripple se pridobi prek menjalnice fiat valut. Ta metoda je še posebej priporočljiva za imetnike kreditnih kartic. Ko dobite žetone Ripple, jih preprosto shranite v svojo digitalno denarnico.

 • Kako dokončati polog za športne stave?

  Če želite opraviti prvo nakazilo v Ripplu, preprosto vstopite v razdelek "Blagajna" ali "Nakazilo sredstev" pri svoji stavnici. Nato s seznama plačilnih metod izberite možnost Ripple. Ko je izbira potrjena, lahko določite znesek vložka. Pomembno je opozoriti, da se najnižji polog pri različnih stavnicah lahko razlikuje. Zato preverite te podatke, da vam ne bo zmanjkalo sredstev.

  Nato registrirajte naslov elektronske denarnice stavne platforme, na katero boste prenesli svoje Ripples. Naj spomnimo, da imajo vse stavnice, ki sprejemajo kriptovaluto, podpisan račun RippleNet. Medtem ko čakate na prenos, lahko celo začnete s takojšnjimi stavami.

  V resnici podjetje Ripple Labs Incorporated uporablja digitalno programsko opremo IOU, ki poskrbi za neizogibno prekinitev transakcije. Z drugimi besedami, denarja, poslanega prek omrežja Ripple, ni več treba plačati. Pazite, da se pri znesku ne zmotijo!

Stave s prednostmi Ripple

Večina spletnih stavnic, ki sprejemajo Ripple, ponuja dobrodošlice za nove igralce. Vendar so ti pogojeni s kuponi ali promocijskimi kodami.

Poleg tega je znano, da so pristojbine za transakcije z e-valutami izjemno nizke. Ne glede na to, ali gre za vplačilo ali izplačilo, ne boste občutili nobenega popusta. Po drugi strani vam Ripple obljublja hitro hitrost prenosa in popolno zaupnost glede vaše identitete.

Igrajte zdaj v Ripple:

Drugi predmeti razen Ripple: sklepanje športnih stav s kriptovaluto :