Stave v valuti Monero

2 Moneros

Monero je digitalna valuta, zasnovana leta 2014 za okrepitev kriptografskega sistema po prihodu bitcoina. Njegovo delovanje temelji na kakovostnem delu skupnosti, ki skrbi, da so vse vaše transakcije skrite in neznane. Zato je upravičeno vključena v finančni sistem nekaterih stavnic, ki jo sprejemajo kot plačilno sredstvo. Želite preizkusiti športno stavo na to kriptovaluto? V tem vodniku najdete vse, kar morate vedeti.

 • Kupite Monero na spletu za stavo?

  Tako kot pri običajnih stavah morate imeti za sklenitev stav določen znesek denarja. To načelo velja tudi za športne stave v kriptovalutah. Če na računu nimate potrebnih žetonov Monero, na primer ne morete staviti na nogometno tekmo. Prvi korak pri stavah se torej začne z nakupom Monera.

  To lahko storite pri borznem posredniku ali na borzni platformi. V vseh primerih je postopek za nakup Monera enak:

  • Prijavite se na spletno mesto borznega posrednika ali borzne platforme;
  • Ustvarite uporabniški račun in ga potrdite na spletnem mestu;
  • Svoj račun Monero napolnite tako, da ga zamenjate za drugo valuto (npr. XMR/EUR ali XMR/USD);
  • Žetone obdržite ali jih prenesite v digitalno denarnico.

  Ta shranjena sredstva Monero bodo uporabljena v naslednjih korakih tega postopka.

 • Prepoznavanje zanesljivega spletnega mesta za športne stave

  V nasprotju z bitcoinom ali ethereumom, ki sta priljubljena pri stavnicah, Monero podpira le peščica spletnih mest. Poiskati morate idealno platformo, ki ne ponuja le kibernetske valute, temveč tudi ugodnosti za igralce. Pozorni bodite tudi na njene predpise, saj je stavnica brez licence le mreža za prevare.

  Bodite previdni pri izbiri stavnice

  Teritorialno področje uporabe je druga točka, ki je ne smemo spregledati. V nekaterih državah zakonodaja o igrah na srečo ne omogoča dejavnosti stavnic. Zato preverite, ali je spletno mesto za stave odprto v vaši državi.

  Rang Specifičnost Odkrijte
  1 Operater specializirano v kripto, ima licenco Curaçao in ne zahteva preverjanja identitete. Široka ponudba športov + prenos v živo + aplikacija + e-šport. 100% bonus do 100 USDT. Go
  2 Zelo popolna in varna spletna stran za športne stave in igralnice, ki sprejema glavne kriptovalute. 100% bonus do 100 €. Go
  3 Operater je znan po zelo dobrih kvotah za nišne športe. Sprejme vse igralce, vendar zahteva KYC. Sprejme kriptografijo. 100 bonus, vendar ga je težko odkleniti. Go
 • Odprite račun

  Če zakoni vaše države dovoljujejo storitve vaše stavnice, lahko končno ustvarite račun na njenem spletnem mestu. Ena od odličnih lastnosti valute Monero je učinkovitost postopka registracije. V nasprotju s tradicionalno obliko je ustvarjanje računa Monero veliko lažje in hitrejše. Običajno sta za to dovolj e-poštno sporočilo in uporabniško ime.

 • Deponiranje sredstev

  Zdaj je čas, da se vrnemo k prvemu koraku tega stavnega postopka. Če želite vplačati prva sredstva, morate uporabiti predhodno kupljene žetone. Če so na voljo v denarnici, jih preprosto prenesete v digitalno denarnico stavnice. V ta namen boste prejeli prijavo. Vendar bodite previdni, da sredstev ne prenesete na napačen naslov, sicer tvegate izgubo naložbe.

  Časi prenosa, povezani z Monero, so izjemno hitri. Če je naslov spletnega mesta pravilno vnesen, se bodo vaša sredstva v kratkem času pojavila na vašem stavnem računu. Pomembno je vedeti, da bodo na račun nakazane fiat in nekripto valute. Končno boste lahko igrali svobodno in v primeru dobitnih stav izplačali svoj dobiček.

Ste pripravljeni igrati v Monero?

Drugi predmeti razen Sklepanje športnih stav s kriptovaluto Monero :