Stave s stablecoinom

Krivulja USDT

Pri spletnih športnih stavah se vse pogosteje uporabljajo možnosti kriptovalut. Medtem ko bitcoin za večino igralcev ni več skrivnost, na prizorišče postopoma prihajajo tudi novejše digitalne valute. To so stablecoini, ki jih lahko uporabite tudi za sklepanje stav.

Kaj je stablecoin?

Stabilencoin je vrsta kibernetske valute, ki je tesno povezana z osnovnim sredstvom, kot je fiat ali domača valuta. Povezan je lahko tudi s plemenitimi kovinami, kot je zlato. Zlahka jo prepoznamo po stabilnosti njene vrednosti.

Z drugimi besedami, nestanovitnost trga na splošno nima vpliva na stabilne kovance. Ti stablecoini so se razvili v digitalnem gospodarstvu in so zdaj na voljo v različnih oblikah. Najbolj priljubljeni stablecoini so:

 • Tether ali USDT: na podlagi bitcoina je to najbolj uravnotežen stablecoin, katerega vrednost je vezana na ameriški dolar. Njegova cena je 1 dolar.
 • TrueUSD ali TUSD: TUSD, ki je cenjen zaradi svoje preglednosti in varnosti, pomaga zmanjšati tveganje preusmeritve.
 • Kovanec USD ali USDC: vrednost se ne spremeni, vendar USDC deluje na verigi blokov Ethereum.
 • Maker Dai ali DAI: to je del, ki je podprt s kodo ERC20 in za ohranjanje zanesljivosti uporablja pametne pogodbe.
 • Synthetix ali sUDS: prej znan kot Havven, ustvarja sintetične digitalne valute prek verige blokov Ethereum.

Kako staviti s stablecoini?

Dve osebi, ki sta dobili stavo

Spletne stave s stablecoini imajo enak postopek kot stave z običajno kriptovaluto.

 • Iskanje zaupanja vredne stavnice

  Samo zato, ker vaša stavnica omogoča plačila v kriptožetonih, še ne pomeni, da bo naklonjena stabilnim kovancem. Najprej se je treba pozanimati o načinih plačevanja na stavnem mestu. Če imate kakršne koli dvome, preprosto preglejte vmesnik slednjega ali se pogovorite z agentom za pomoč strankam.

  Rang Specifičnost Odkrijte
  1 Operater specializirano v kripto, ima licenco Curaçao in ne zahteva preverjanja identitete. Široka ponudba športov + prenos v živo + aplikacija + e-šport. 100% bonus do 100 USDT. Go
  2 Zelo popolna in varna spletna stran za športne stave in igralnice, ki sprejema glavne kriptovalute. 100% bonus do 100 €. Go
  3 Operater je znan po zelo dobrih kvotah za nišne športe. Sprejme vse igralce, vendar zahteva KYC. Sprejme kriptografijo. 100 bonus, vendar ga je težko odkleniti. Go

  Druga točka je ozemlje. Zavedajte se, da vse stavnice ne poslujejo v vseh državah. Če vaše podjetje ni v njegovi krajevni pristojnosti, to zagotovo ni idealna izbira.

 • Odprite račun pri stavnici

  Če najdete pravo spletno mesto za športne stave, se morate v naslednjem koraku registrirati. Vnesite svoje podatke in ustvarite račun igralca. Pri stablecoinih je postopek za pridobitev statusa aktivnega člana hiter in enostaven. Svoje identitete vam ni treba potrjevati z zunanjimi dokumenti.

 • Pridobite stablecoins na spletu, da opravite polog

  Glavni način za pridobitev stablecoina je, da ga kupite, vendar obstaja več načinov, kako to storiti. Vendar se morate za žeton odločiti vnaprej. Kot ste morda uganili, so stablecoini na voljo v različnih žetonih. Nato pojdite na varno platformo za izmenjavo. Nakup poteka v obliki menjave. Z drugimi besedami, stablecoin zamenjate za kriptovaluto ali pravi denar z bančno kartico.

  Kupljeni žetoni bodo nato preneseni v vašo denarnico, vendar jih tam ne smete hraniti. Potrebujete jih za stave na svoja priljubljena tekmovanja. To storite tako, da na spletni strani stavnice obiščete območje za vplačila in izberete svoj stablecoin. Število žetonov pretvorite v lokalno valuto in potrdite transakcijo. Vaš račun bo financiran v nekaj minutah.

Je vse v redu? Stavite zdaj v Stable Coin:

Drugi predmeti razen Kako staviti na spletu s stablecoinom? :