Najboljši bonusi Bitcoin

Kovanci na besedo bonus

Igralnice in športne stave vse pogosteje vključujejo kriptovalute v svoj celoten operacijski sistem. Poleg tega, da te platforme omogočajo stave v bitcoinih, lahko igralci zdaj izkoristijo tudi promocijske ponudbe v kriptovalutah. To so pravzaprav bonusi Bitcoin, ki so denarne nagrade. Tukaj si oglejte seznam najboljših promocij, ki jih ponujajo spletna mesta za igre na srečo.

 • Dobrodelni bonus Bitcoin

  To je najbolj priljubljen bonus, ne glede na to, ali gre za tradicionalne ali kripto stave. Ta je namenjena predvsem novim prijaviteljem in je zelo velikodušna. V praksi je dobrodošlica 100 % dobitkov ob prvem pologu. Če na primer vplačate 0,5 BTC, ste upravičeni do bonusa v višini 0,5 BTC. Nekateri operaterji z veseljem ponudijo paket dobrodošlice v višini do 7 BTC. Vendar boste za to potrebovali promocijsko kodo Bitcoin.

 • Deponiranje bonusnih sredstev

  Ta vrsta bonusa vam omogoča, da prejmete nagrado za vsak polog, ki ga vplačate na svoj igralni račun. Čeprav so dobrodošli bonusi v praksi zelo privlačni, se bo profesionalni igralec vedno odločil za bonuse za vplačilo. Čim več denarja vplačate, tem večji je vaš bonus. Tukaj je primer, ki se zgodi pri večini operaterjev:

  • Bonus 150% za prvi depozit do 1 BTC;
  • Bonus 50% za drugi depozit do 1 BTC;
  • 50% bonus za drugi depozit do 2 BTC;
  • Bonus 100 % pri četrtem pologu do 1 BTC.
 • Bonus brez pologa

  Kot pove že ime, vam je ta bonus na voljo brezplačno, ne da bi opravili polog. Vendar je to precej posebna ponudba, ki je ne boste našli pri vseh stavnicah in spletnih igralnicah. Pogosto jih dobite, ko se nov član odloči ustvariti račun na stavnem mestu. Namen te promocije je seveda omogočiti začetnikom, da spoznajo svet stav Bitcoin.

 • Sponzorski bonus
  Gospa, ki daje bonus

  To je bonus, ki ga zaslužite s partnerskim trženjem za spletno stran za stave. Z drugimi besedami, vsakič, ko prepričate prijatelja ali družinskega člana, da se pridruži operaterju, prejmete plačilo v Bitcoinu. To je zelo zanimiva oblika nadomestila. Odvisno od števila strank, ki jih napotiš, lahko zlahka zaslužiš do 5 BTC. Vendar je treba vedeti, da nekatere stavnice omejujejo število napotitev.

 • Bonus za izgubljeno stavo

  Ta bonus se začne uporabljati, ko igralec doživi vrsto porazov. Za sodelovanje v tej promociji je potrebno skupno število izgub 20. Če igralec izpolni pogoje, ki jih je določil njegov stavničar, lahko zahteva protivrednost 500 $ v BTC. Opozoriti je treba, da je znesek bonusa odvisen od zneska, ki ga je igralec vložil in izgubil. Poleg tega imate na voljo tudi druge formate, ki bi vas lahko zanimali. Posebni bonus je odličen primer. To je občasni bonus, ki ga operater da na voljo svojim strankam. Znan je tudi kot bonus za polnjenje in je lahko tedenski ali mesečni.

Najboljši bonus je tukaj (do 7BTC):

Drugi predmeti razen Kateri so najboljši bonusi Bitcoin pri športnih stavah? :