Kako staviti prek spleta brez bančnega računa?

Vlaganje denarja na bančni račun

Običajno se spletne stavne transakcije izvajajo z bančno kartico, ki zahteva dostop do bančnega računa. Če nimate bančnega računa, so stave s kriptovalutami najboljša možnost, ki vam je na voljo. Teoretično lahko s kriptovaluto stavi vsakdo, če ima elektronsko denarnico.

Ustvarjanje računa v denarnici: Opredelitev

Prvi korak pri spletnem stavljenju brez bančnega računa je pridobitev denarnice. V ta namen je denarnica spletna plačilna metoda, ki omogoča shranjevanje kriptožetonov. Po drugi strani ga lahko uporabite za nakupne in prodajne transakcije na platformah, ki ga vključujejo v svoje funkcije.

Denarnica za svoje delovanje ne potrebuje bančnega računa, njena vzpostavitev pa temelji na dokaj preprostem postopku.

Postopek ustvarjanja glede na tipologijo denarnic

E-denarnica ni resnična

Postopek ustvarjanja se razlikuje glede na izbrano vrsto računa v denarnici. Obstajajo tri vrste e-denarnic. Če nimate treh hkratnih računov, morate najprej izbrati obliko, ki vam najbolj ustreza.

 • Računi denarnice platforme

  To so računi, ki so neposredno povezani z aktivnimi mesti za trgovanje s kriptovalutami. Enostavno in učinkovito omogočajo trgovanje s kriptovalutami. Če ga želite pridobiti, preprosto obiščite vmesnik trgovalne platforme in ustvarite uporabniški račun. Denarnica se samodejno namesti in zahteva prijavo. Zaščitite ga lahko s ključi, ki so običajno v obliki naslova.

 • Klasični računi denarnice

  Njihova uporaba je povezana z enotno digitalno valuto. Tako obstajajo denarnice za bitcoin, ethereum, ripple, litecoin, monero itd. Če želite na primer ustvariti denarnico za ethereum, najprej prenesite programsko opremo z uradnega spletnega mesta kripto valute.

  Pomembno je, da imate v računalniku ali pametnem telefonu dovolj prostora, saj nekatere denarnice zahtevajo veliko virov. Večina jih vključuje celotno kripto verigo blokov. Nato morate razširitev odpreti v digitalnem mediju in slediti navodilom za namestitev. Po končani namestitvi pojdite v svoj profil in ustvarite šifrirani naslov, ki ga boste uporabili v naslednjem razdelku tega vodnika.

 • Računi z več stenami

  Podpirajo več računov v denarnici in so zelo priporočljivi za profesionalne vlagatelje. Ustvarjajo se na enak način kot tradicionalni računi.

Prenos kriptovalut z računa v denarnici na stavnico

Ko je denarnica vzpostavljena in deluje, jo preprosto napolnite z digitalno valuto s spletnih mest za izmenjavo. Nato izberite spletno stavnico, ki sprejema kriptoplačila. Preverite njene licence in ustvarite račun igralca. Poleg tega lahko vstopite v člansko območje in vplačate svojo stavo.

V oknu za nakazilo sredstev izberite kriptovaluto kot plačilno valuto. Tu je na vrsti račun v denarnici. Stavnica vas bo prosila, da navedete naslov svojega računa, da bi kriptovalute prenesla na vaš igralni račun. Seveda je to znesek, ki ste ga določili vnaprej.

Ko je transakcija potrjena, lahko začnete staviti na katerikoli šport. V primeru dobitnih stav lahko dobitek zahtevate v obliki kriptovalut. Te bodo preprosto prenesene na vaš račun v denarnici, ne da bi za to potrebovali podatke o bančnem računu.

Stave brez bančnega računa pri kripto stavnici:

Drugi predmeti razen Spletne stave brez bančnega računa :